Garantie

Bij Ruchti hebben we echt oog voor schoenen en steunzolen. We maken de producten met liefde, zorg en vakmanschap. Daarom spannen we ons in om iedere keer weer opnieuw de juiste kwaliteit te leveren. Om deze reden leveren we een goede garantie op al onze producten. Zo geven we drie maanden garantie op pasvorm bij een gelijkblijvende situatie. We geven bovendien zes maanden garantie op materiaal, wanneer deze normaal gebruikt wordt.

Garantie van Ruchti Orthopedische Schoenen

We staan voor de producten die we maken, maar het kan uiteraard gebeuren dat er iets verkeerd gegaan is. Om deze reden geven we een goede garantie. Als u niet tevreden bent over de orthopedische schoenen of andere producten die wij leveren, is het verstandig dit zo vroeg mogelijk aan ons te melden. Neem dus gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een oplossing. Het gebeurt bijna nooit dat we er helemaal niet uitkomen, maar er is een onafhankelijke geschillencommissie waar wij bij zijn aangesloten. Meer informatie over deze geschillencommissie is te vinden op de website van de NVOS.

SEMH

Wij zijn erkend door de Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen (SEMH). Dat betekent dat al onze orthopedische producten aan de juiste kwaliteit, eisen en standaarden voldoen. Op deze manier is het mogelijk om ons zonder zorgen in te schakelen bij problemen met de voeten. De SEMH is een onafhankelijke stichting die de erkenningsregelingen van de leveranciers van medische hulpmiddelen beheert.

De bedoeling van deze stichting is dat leveranciers in de gezondheidszorg worden gekwalificeerd. Daardoor wordt het imago van de markt van alle leveranciers verbeterd. Bovendien is het daardoor voor consumenten en bedrijven duidelijk dat wij hoogwaardige kwaliteit leveren. Iedere dag weer opnieuw, want de bedrijven die zijn aangesloten bij de SEMH moeten aan zeer strenge eisen voldoen. Daardoor zijn al onze producten kwalitatief hoogwaardig en leveren we de juiste kwaliteit hulpmiddelen.